Ψηφιακές Εκτυπώσεις

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

σκίτσο

Αυτοκόλλητο

Αυτοκόλλητο για εσωτερική – εξωτερική χρήση, που μας παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης με πολύ ζωντανά χρώματα και κοπής σε οποιοδήποτε σχέδιο – σχήμα επιθυμείτε, με μελάνια εξαιρετικής αντοχής.

Χρήσεις : Οι χρήσεις του είναι πολλές και ποικίλουν, τζαμαρίες καταστημάτων, επιγραφές αλουμινίου, stickers, επιτοίχια διακόσμηση και πολλά άλλα. Πλαστικοποίηση: Ματ και Γυαλιστερή

2020-03-06 14.25.49

 Αυτοκόλλητο one way vision

Αυτοκόλλητο για τοποθέτηση σε τζάμια που μας δίνει το πλεονέκτημα κανονικής ορατότητας από την μια πλευρά ενώ από την άλλη πλευρά μας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε το θέμα της αρεσκείας σας.

Χρήσεις : Εφαρμογές σε τζάμια, βιτρίνες, αυτοκίνητα κλπ.

Untitled-1

 Κοπτικό Αυτοκόλλητο

Τα αυτοκόλλητα γράμματα έχουν επικρατήσει σήμερα στην κατασκευή επιγραφών και έχουν αντικαταστήσει την βαφή. Η διαδικασία κοπής των αυτοκόλλητων είναι σχετικά απλή και μπορεί να κατασκευαστεί μια επιγραφή σε μερικά λεπτά ή ώρες, ανάλογα με το μέγεθός της. Ο πελάτης πρέπει να γνωρίζει τον χώρο που διαθέτει για να κολληθούν τα αυτοκόλλητα, το κείμενο που θέλει να κοπεί και τα χρώματα.

2017-11-23 17.42.02

Αυτοκόλλητο Backlit

Αυτοκόλλητο Backlit film signs. Condition New. Αυτοκόλλητο Backlit κατάλληλο για φωτεινές επιγραφές (ταμπέλες) και γυάλινες επιφάνειες που φωτίζονται εσωτερικά , με εκτύπωση του θέματος της επιλογής σας!

* Δυνατότητα εκτύπωσης σε διάσταση της επιλογής σας. *

2019-09-15 17.34.48

PVC FOREX

Ελαφρύ, άκαμπτο υλικό, με απαλή matt επιφάνεια για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Ελαφρύ, άκαμπτο υλικό, ανθεκτικής στις ακτίνες UV και στην υγρασία, αποτελεί μια πολύ αξιόπιστη επιλογή. Για εκθέσεις διαφημιστικές πινακίδες εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Διαθέτει επίστρωση κατάλληλη για εκτύπωση.

Μέγιστη διάσταση μονοκόμματου φύλου: α)1220mm X 2440mm β)1530mm x 3050mm γ)2050mm X 3050mm Πάχους 2 mm έως 19 mm 100% ανακυκλώσιμο.

112

Αυτοκόλλητο Αμμοβολή

Αυτοκόλλητο Αμμοβολή κατάλληλο για γυάλινες επιφάνειες και διακόσμηση τζαμιών.

* Δυνατότητα κοπής σχεδίου και εκτύπωσης κατόπιν συνεννόησης.*

* Δυνατότητα εκτύπωσης σε διάσταση της επιλογής σας.*

HEYsign_banners_backlit_vertical

Μουσαμάς PVC

Ο μουσαμάς PVC είναι ένα υλικό πλήρως αδιάβροχο με πολυεστερικά λινά στην ύφανση του, το οποίο δεν επιδέχεται καμία αλλαγή στις καιρικές συνθήκες. εφαρμόζετε σε ξύλινο, μεταλλικό, σταθερό ή πτυσσόμενο σκελετό σε καινούργια ή υπάρχουσα κατασκευή.

Χρήσεις : Επιγραφές μη φωτεινές, ντύσιμο κτιρίων με ειδικό τελάρο, banners, λάβαρα, καρότσες φορτηγών, επιτοίχιο ντύσιμο, τέντες καταστημάτων κτλ.   

cof

Μουσαμάς Backlit

Ο μουσαμάς backlit είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε φωτεινές επιγραφές.

Διαπερατός από το φως για φωτισμό από πίσω.

Untitled-12

Μουσαμάς δίχτυ(διάτρητος)

Ο μουσαμάς δίχτυ χρησιμεύει σε εφαρμογές που απαιτείται όσο το δυνατότερο μικρότερη αντίσταση στον αέρα. Επίσης το υλικό αυτό είναι εξαιρετικής αντοχής.