ΜΕΝΟΥ

Επιστροφές-Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Επιστροφή προς αντικατάσταση / επισκευή προϊόντων


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της RESOUL πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία) και

β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος.


Σε κάθε ανωτέρω περίπτωση το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής Αγοράς, κ.λ.π.). Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με την ατομική μας επιχείρηση. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:


• επικοινωνήστε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με την επιχείρησή μας


• το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί


• το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Δελτίο Αποστολής – Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής Αγοράς, κ.λ.π.).


Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών τότε η επιχείρησή μας δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή προς αντικατάσταση.


Ακύρωση Παραγγελίας – Υπαναχώρηση


Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει μόνο στην κάτωθι περίπτωση:


Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μέσα σε προθεσμία δύο (2) εργασίμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας. Σ’ αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να καλέσετε στο 2152151863 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελίας σας. Μετά την παραλαβή του προϊόντος, ή ακύρωση σε προθεσμία μεγαλύτερη των δύο (2) εργασίμων ημερών από την υποβολή της παραγγελίας δεν γίνεται δεκτή η ακύρωση, δεδομένου ότι κάθε προϊόν ετοιμάζεται αποκλειστικά για έναν πελάτη, κατόπιν παραγγελίας με τις διαστάσεις, που εκείνος επιθυμεί και συνεπώς σε περίπτωση επιστροφής, η επιχείρησή μας δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το προϊόν σας για μεταπώληση.


Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα