ΜΕΝΟΥ

Εξειδικευμένες Κάρτες

ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ


Η εύρεση νέων πελατών είναι δύσκολη απόφαση. Υπάρχουν όλα αυτά τα τηλεφωνήματα που πρέπει να γίνουν, ανταλλαγές email και φυσικά τα μέσα μαζικής δικτύωσης, όπου μπορείτε να συναντήσετε πολλούς πιθανούς νέους πελάτες γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε τις επαγγελματικές σας κάρτες να αφήσουν περιθώριο απογοήτεύσης στο τελευταίο στάδιο. Όλοι έχουμε ακούσει την έκφραση «πρώτες εντυπώσεις μετράνε» και όταν είστε έξω για να ανταποκριθείτε σε πολλές νέες προοπτικές μία απλή κάρτα και ¨κακά¨ τυπωμένη δεν σας ευνοεί καθόλου.

Στην Aytokollita.gr βοηθάμε τις επιχειρήσεις να ξεκινήσουν συζητήσεις εδώ και χρόνια. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών καρτών υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς από μεγάλη αξία μέχρι τις premium κάρτες που σας βοηθούν να ανοίξετε πόρτες. Έχουμε επίσης μια μεγάλη ομάδα σχεδιασμού για να βεβαιωθείτε ότι η κάρτα σας έχει την ιδανική εμφάνιση.

Επαγγελματικές κάρτες πολλαπλών στρωμάτων


Με ένα έγχρωμο στρώμα ανάμεσα σε δύο εξωτερικά στρώματα, οι πολυεπίπεδες επαγγελματικές κάρτες είναι πάνω από δύο φορές πιο χοντρές από μια τυπική κάρτα και ενισχύουν πραγματικά την εικόνα της επωνυμίας σας.

Ανάγλυφη εκτύπωση


Δημιουργήσετε ένα 3D αποτέλεσμα που δεν φαίνεται μόνο καλό, αλλά δημιουργεί άλλη αίσθηση στο μάτι !

Τοπικό UV


Η προσθήκη μιας διαφανούς γυαλιστερής λάκας σε μια επιλεγμένη περιοχή του σχεδίου σας, όπως το κείμενο ή το λογότυπό σας προσθέτει μια λάμψη στις επαγγελματικές κάρτες σας και είναι ένας σίγουρος τρόπος να ξεχωρίσετε.

Χρυσό / Ασημί


Πολυτέλεια υψηλής εκτύπωσης με χρυσό ή & ασήμι. Προσθέστε μια πινελιά ανώτερης κλάσης στην επαγγελματική σας κάρτα με ένα μεταλλικό στρώμα αλουμινίου. Συνδυάστε με ανάγλυφο για ένα ανώτερο φινίρισμα.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα